Hidupkan usrah!USRAH!usrah!Jasamu akan dikenang sentiasa duhai Hasan Al-Banna..

Hidupkan usrah!USRAH!usrah!Jasamu akan dikenang sentiasa duhai Hasan Al-Banna..
Tegakkanlah kalimah ALLAH di muka Bumi yang penuh fatamorgana ini..La Ilaha Illallah,Muhammad Ya Rasulullah Ya Habiballah...

Search This Blog

Sunday, December 26, 2010

ukhwah itu indahsalam dan selawat ke atas nabi s.a.w..
syukur ke hadrat ilahi kerana masih dikurniakan nikmat iman dan islam..ALLAHU AKBAR..
pertama-tamanya,bersyukurku ke hadrat ilahi kerana mempertemukan diriku dengan insan-insan yang mulia di sisi Allah..
Sepanjang hidup ini,Allah Taala telah mengurniakan kepada diri ini sahabat-sahabat yang baik hati dan amat sukar untuk ditukar ganti..
walaupun hanya sekejap cuma dapat mengenali insan-insan ini,namun ku bersyukur padaMu Ya Allah..mungkin ada hikmah yang besar di sebalik segalanya yang tidak dapat kutafsirkan..
Mendengar lagu SAHABAT SEJATI nyanyian unic ni akan mengingatkanku akan saat-saat manis,suka duka bersahabat dengan mereka..
Kepada sahabat yang kuanggap seperti keluargaku,tempat kuluahkan masalah serta pengalaman suka dukaku.ALWANI ABU BAKAR..syukran jiddan jadi sahabat kita ye kokni...:)..Beliaulah yang paling banyak berkorban dan memahami diri ini sepanjang mengenalinya..
Lagu ni juga ditujukan juga untuk adik-adik usrah IPTB,k.awe,kiah,husna,kak mira,dayah,aimi,fishah,farhana,ana,deqna,pa1 dan pa2 serta sahabat-sahabat MTANT(itah,ha,siti,sanah,ira,taqiyyah,nadiah,sa,ada,izzah,asiah,hani,baini dan farah..
SELAMAT BERJUANG SAHABATKU..

No comments:

Post a Comment